• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Fake Piercings

Veel mensen overwegen een piercing te laten zetten, maar weten niet zeker hoe het resultaat er nou uit zal zien. Of misschien wil je alleen maar je vrienden en/of familie eens lekker choqueren...

Fake piercings zien er uit als echte piercings

Een neppe piercing is ontworpen om er uit te zien als een echte piercing, zodat je niet kunt zien dat het een vervalsing is. Deze piercing sieraden worden door een magneetje op hun plaats gehouden.

Fake piercings zijn niet duurzaam

Het is belangrijk om te benadrukken dat nep piercings iets voor een paar uur of misschien nog een dag zijn. Ze zijn totaal niet geschikt voor permanent gebruik, in tegenstelling tot fake plugs, die je net als normale oorbellen iedere dag kunt gebruiken. Je moet zo bijvoorbeeld erg voorzichtig zijn met een nep tongpiercing, aangezien het los kan gaan en in je slokdarm of je luchtpijp terecht kan komen. Denk er ook vooral altijd aan om NIET met een nep tongpiercing in te gaan slapen.

Vind een veelvoud aan fake piercingsdesigns hier in de shop

In onze shop hebben wij een groot assortiment met alle soorten piercings, maar dan de neppe varianten daarvan, van tongpiercings tot lippiercings. Als je echt de wens hebt om een nep piercing te hebben, wend je dan tot onze klantenservice, die altijd bereid is om je met raad en daad bij te staan.

Als je nog niet zeker bent, probeer dan eens een fake piercing

Als je nog niet helemaal zeker bent of een echte piercing iets voor jou is, dan kun je een fake piercing gebruiken om te kijken hoe het er uit ziet, voordat je tot de beslissing komt. Steeds meer mensen doen dit dan ook om zo te testen hoe het eruit ziet, en komen dan uiteindelijk zo tot hun beslissing.