100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Fake neuspiercing met een steentje

SKU: Fake-64

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake neuspiercing

Plaatsing: Neusvleugel

Materiaal: PTFE/Bioplast

Kleur: Transparant

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Hier vind je een werkelijk prachtige, fake neuspiercing met een simpel, discreet steentje, zonder dat je daarvoor een piercinggaatje in je neus moet hebben. Dit mooie sieraad ziet eruit als een kleine, glanzende ring uit PTFE met een steentje die door de neus steekt, maar feitelijk is de ring slechts een klein beugeltje dat om de neusvleugel geklemt wordt.

Aan de buitenkant is deze fake neuspiercing van een klein steentje voorzien, dat beschikbaar is in veel verschillende kleuren, en aan de binnenkant eindigt het sieraad met een vlak schijfje dat tegen de binnenkant van de neusvleugel drukt, zonder pijn te doen.

Bestel vandaag nog deze mooie en discrete fake neuspiercing, zonder dat je daar een echt gat voor moet laten steken.

Recensies

5.02 reviews

 • Rating

  Super mooi!

  Ik was echt aan het twijfelen of ik wel een neuspiercing wilde hebben en het is een hele goede manier om te kijken of het überhaupt wel staat!! En daar hield het ook bij op, ik besloot om hier gewoon af en toe mee rond te lopen in plaats van een piercing te laten steken.

  Written by

 • Rating

  Super!

  Ik houd echt van dit sieraad! Je kan absoluut niet zien dat het een nepperd is, en ondanks dat hij van plastic is gaat hij niet kapot! Ik heb deze in alle kleuren en ik ben ook even dol op de kleuren, ze zijn allemaal mooi op hun eigen manier. Koop ze zolang ze zo goedkoop zijn!!

  Written by