Tunnel met bloemmotief uit organisch hout

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6.5 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel met bloemmotief uit organisch hout

SKU: Tunnel-25

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Kleur: Zwart

Diepte: Varieert

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

Deze zwarte bloementunnel is gemaakt van organische bomen, die een super materiaal voor piercings leveren dat perfect voor het lichaam is. De tunnel is versierd met een bloemenpatroon aan de voorzijde, waardoor je stretch groter zal lijken. Aangezien het hier om een natuurproduct gaat, willen we er voorts op wijzen dat geen twee dezelfde modellen bestaan, de individuele tunnels kunnen altijd wat in kleur, grootte of structuur verschillen.

We hebben verschillende afmetingen, van 6,5 mm tot en met 14 mm, op voorraad.

Wanneer je je oor stretcht, dan kan het snel gebeuren dat de huid droog of broos wordt, daarom raden we altijd aan om ons product Jelly smeermiddel en/of Holey Butt'r voor de nabehandeling te gebruiken.

Kleine opmerking: Voordat je deze tunnel in doet, is het een goed idee om deze met een zachte zeepoplossing te reinigen en het hout met natuurlijke was te behandelen. Biowas is daar het meeste voor geschikt, omdat dat het sieraad voedt en verzegelt zodat het geen kleur meer afgeeft. Het sieraad kan namelijk wat kleur afgeven, omdat het een natuurproduct is dat met oliën behandeld is geweest en dus natuurlijke kleurpigmenten kan afgeven.

Recensies

4.76 reviews

 • Rating

  Mooi sieraad

  Dit is werkelijk een heel mooi sieraad, ook wanneer het bij de eerste keer een beetje van het oor af stond. Maar met de hulp van een o-ring kon ik het probleem zo oplossen. En fantastische service zoals altijd :)

  Written by

 • Rating

  Chic!

  Precies zo mooi als op de foto! Ze zitten helaas niet zo heel mooi in het oor, maar met een o-ring van dezelfde grootte kun je dit wel behelpen. Een beetje lastig om in te doen, maar daarna zitten ze ook echt vast. :)

  Written by

 • Rating

  Ik ben gek op deze!

  Heb ze gisteren besteld en vandaag ontvangen! Ik verheug me om ze te gebruiken :)

  Written by

 • Rating

  Werkelijk mooi in ieder opzicht

  Ik houd ervan om organische tunnels en plugs te kopen voor een goede prijs, en deze dan de volgende dag nog geleverd te krijgen. Al mijn toekomstige plugs en tunnels ga ik hier bestellen. MEGA GROTE PLUS voor het goede aanbod aan organische producten <3

  Written by

 • Rating

  Zeer mooi en vrouwelijk

  Dit is een werkelijk mooie tunnel! Precies goed mensen met een stretch :)

  Written by

 • Rating

  Zo mooi!!!

  Echt heel leuk, zeer aangenaam en licht. Klein beetje smeermiddel in het begin helpt wel

  Written by