• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Producten voor het stretchen

Op deze site hebben wij een scala aan verschillende producten samengesteld die met piercen en stretchen te maken hebben. Een paar van onze producten zijn lastig te categoriseren. Daarom hebben wij deze categorie gemaakt, zodat je snel een overzicht van alle ''overige'' producten kunt vinden.

Hoewel de producten in deze categorie ''anders'' worden genoemd, betekent niet dat ze bijvoorbeeld van een mindere kwaliteit zijn. Hier bij BodyMod.nl hebben wij nederige prijzen, zonder een compromis op de kwaliteit te sluiten.

BodyMod.nl heeft veel verschillende stretch producten

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan verschillende producten uit de piercing en stretchwereld. Wij willen onze klanten het grootste aanbod aan commerciële piercing- en stretchproducten aanbieden kunnen. Daarom vullen wij continu ons aanbod aan met nieuwe en spannende producten. Op deze pagina hebben wij alle producten geplaatst die wij niet anders konden categoriseren:

Isotone zoutoplossing

Bij BodyMod.nl hebben wij isotone zoutoplossing van het merk Blue Wave van Tattoo Goo. Isotone zoutoplossing is ideaal om de heling van wonden te bevorderen. De zoutoplossing is op geen enkele manier gevaarlijk voor het lichaam. Isotone zoutoplossing van Blue Wave is een van de beste producten op de markt. Het reservoir heeft een spray, wat het erg makkelijk maakt om het product op de piercing of de stretch te doen.
Spray de zoutoplossing op het deel van het lichaam dat gereinigd moet worden. De sprayfunctie reduceert ook het gevaar dat er bacteriën in de zoutoplossing kunnen komen. Daarnaast is de isotone zoutoplossing van Blue Wave ook een zuinig product dat effectief reinigt.

Ringopener

Hier kun je ook een ringopener vinden, waarmee je gemakkelijk je piercingring kunt open maken. Ringopeners zijn er in drie verschillende groottes, afhankelijk van de grootte van de ring die je wilt openen. Als je een ring hebt die kleiner dan 4 mm is, moet je een kleine ringopener kopen. Heb je een ring die groter is dan 4 mm, dan moet je vanzelfsprekend een grotere ringopener kopen. Een ringopener werkt bijzonder goed als je ball closure ringen of gesloten ringen wilt openen. Dit werktuig is een must, als je graag gemakkelijk om wilt gaan met je piercings.

Naast isotone zoutoplossing en ringopeners, vind je hier ook veel andere producten, die je met stretchen kunt gebruiken.

Wil je graag meer over piercings weten?

Als je meer over piercings, stretchen, verzorgingsproducten, of materialen weten wilt, raden wij je aan om onze informatieblog na te lezen. Hier hebben wij een groot aantal gedetailleerde artikelen over alles wat met piercen en stretchen te maken heeft.

Als je vragen hebt die onbeantwoord blijven, kun je je altijd tot onze klantenservice wenden.