Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Grote ball closure ring

€4.72€5.90
-20%
5

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

10 mm.11.2 mm.12 mm.12.5 mm.13 mm.14 mm.16 mm.19 mm.22 mm.

Staafdikte:

2 mm.2.5 mm.3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Grote ball closure ring

SKU: Ring-53

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Ball closure ring

Plaatsing: Frenum, Hafada, Lorum, Prince Albert, Septum, Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Ontbreekt het je nog aan een nieuw, groot en massief sieraad uit chirurgisch staal voor je stretch? Dan hebben we hier precies wat je zoekt.

Hier hebben we namelijk een massieve en solide piercingring, die te verkrijgen is in verschillende groottes en afmetingen.

Aangezien we hier over massief chirurgisch staal spreken, moet je je ervan bewust zijn dat de ring niet gemakkelijk te openen is en dat je daarom een ringopenen nodig zal hebben.

Deze ring hebben we op voorraad met een staafdikte van 2 mm tot en met 10 mm. Wil je dus kwaliteit aan een voordelige prijs, bestel dan nog vandaag deze ring.

Recensies

0

4.805 reviews

 • Rating

  0

  Onder de indruk

  Zeer snelle levering en goede prijs :) De ring is erg mooi, ik ben van 3 mm naar 4 mm omhoog gegaan in mijn piercing

  Written by

 • Rating

  0

  Snelle levering en goed product

  Zeer snelle levering en goede verzending. De ringen zijn echt mooi. Ik heb eigenlijk niet de juiste werktuigen om deze ringen in te zetten, maar de grootte past echt goed.

  Written by

 • Rating

  0

  Past goed bij mijn piercing

  Zeer snelle levering. Bestel op zaterdag en je ontvangt het op dinsdag ochtend. Ik zou graag willen dat het balletje iets groter zou zijn bij sommige van de ringen. Mooie grootte voor 4 mm ringen. Past perfect in mijn piercing!

  Written by

 • Rating

  0

  Echt een goed product

  Echt een goede ring voor mijn Prins Albert. De ring is uit goed, kwalitatief staal vervaardigd en er zijn überhaupt geen kleine scheurtjes of krassen te zien. De zachte rondingen aan het einde van de ring maken het makkelijk om de ring in te doen, zelfs al is het 3 mm dik en de voorgaande 2 mm. De ring is makkelijk in te zetten en het balletje zit goed als het in geklikt wordt. Ik kan nauwelijks wachten om het tot 4 mm te verwijden en het gevoel van de zware ring is gewoon heel fijn. Ik hoop dat ik een ietwat groter balletje voor deze ring kan kopen. De bestelling ging zeer snel en is een super communicatie van het team van Bodymod. De ringen kwamen een dag later. De prijzen van de producten zijn echt heel gunstig en je kunt het niet laten om verder te gaan met dingen bij te kopen. Ook mijn vriendin bestelt hier regelmatig. Wij zijn 47 en 46 jaar oud. Ik kan dit product alleen maar verder aanbevelen!!!

  Written by

 • Rating

  0

  Beoordeling

  Snelle levering en goede kwaliteit

  Written by