-25%

Bodymod Premium

Gebogen staaf uit titanium met interne schroefdraad

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.

Lengte:

6 mm.8 mm.10 mm.11 mm.12 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Waterbestendig

Kan levenslang meegaan

Vrij makkelijk

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Imię: Gebogen staaf uit titanium met interne schroefdraad

SKU: Banana-73

Brand: Bodymod Premium

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Gebogen staaf

Plaatsing: Albertina, Anti-tragus, Bridge, Clitoriskap, Daith, Dydoe, Wenkbrauw, Fourchette, Frenum, Hafada, Isabella, Lorum, Tepel, Rook, Snug, Vertical labret

Materiaal: Titanium

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Als je je piercing eens wilt sieren met een werkelijk prachtig sieraad in een stijlvol design, bekijk dan nu eens deze mooie gebogen staaf. De staaf is gemaakt van zuiver titanium, wat absoluut het zuiverste materiaal is dat je in je piercing kunt dragen. Titanium is bijvoorbeeld 100% nikkelvrij, en wordt ook wel door chirurgen gebruikt voor implantaten vanwege de zuiverheid van het materiaal. Daarnaast is het ook onwijs duurzaam, robuust én blijft het materiaal voor een onwijs lange tijd in top conditie.

Het sieraad is verkrijgbaar in veel verschillende groottes, zowel qua lengte als dikte. Op die manier kun je zelf je sieraad helemaal op maat kiezen, zodat het perfect zal passen bij jouw piercing. Een gebogen staaf kan in veel verschillende piercings gedragen worden, allemaal afhankelijk van de grootte. In de kleinere groottes zal dit sieraad bijvoorbeeld heel goed gedragen kunnen worden in een wenkbrauwpiercing, terwijl de grotere groottes perfect zijn voor tepel- of intiempiercings. Het zijn slechts de fantasie en de grootte van je piercing, die de grenzen voor dit sieraden bepalen.

De staaf is bovendien ook voorzien van een inwendig schroefdraad, wat echt heel praktisch is wanneer je het sieraad in en uit wilt doen. Dat betekent namelijk dat je huid nooit in contact zal komen met het schroefgedeelte zelf, waardoor je geen kans loopt op nare scheurtjes en krassen in je huid als je het sieraad in of uit doet.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Met juiste zorg en gebruik van dit sieraad kan dit sieraad levenslang in je collectie blijven zonder glans te verliezen.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is vrij makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen. Geen tools nodig, alleen wat geduld en een vaste hand.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!