Gebogen staafje met inwendig schroefdraad en ronde steentjes

7,90 €
Op voorraad

Onwijs simpel en elegant sieraad dat gebruikt kan worden in elke piercing die past. Dit is dus ook een sieraad met veel gebruiksmogelijkheden, waarbij je kan denken aan wenbrauwpiercings of intiempiercings.
Het sieraad heeft een inwendig schroefdraad zodat het sieraad heel veilig in te brengen is. De steentjes gaan dus als het ware in het staafje, anders dan bij een uitwendig schroefdraad waarbij ze als ballentjes op het staafje geschroefd moeten worden. Zo heb je een sieraad wat geen scherpe randjes heeft waarmee je je huid kunt beschadigen.

Je kiest zelf welke kleur je graag wilt hebben voor je sieraad, maar de steentjes zijn bij alle modellen wel gewoon in het klassieke transparant. De lengte van het staafje is 8 mm en de dikte van de staaf is 1,2 mm. Een onwijs mooi sieraad waarvan de steentjes in het centrum geplaatst zijn, waardoor je piercing echt opmerkelijk is. Aangezien er meerdere kleuren zijn, is er voor ieders smaak wel iets bij.

Mooi klein sieraad voor jou als je graag de klassieke look in je piercing draagt. De kleine steentjes vangen het licht en weerkaatsen het prachtig.

Details
SKU Banana-60
Staafdikte 1.2 mm.
Type sluiting Interne schroefdraad
Type Curved bar
Lengte 8 mm.
Materiaal Chirurgisch staal
Balgrootte 3 mm.
Type edelsteen Zirkonia
Type coating Ionencoating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Gebogen staafje met inwendig schroefdraad en ronde steentjes
Uw waardering
Gebogen staafje met inwendig schroefdraad en ronde steentjes