KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Gebogen PTFE staafje in vele kleuren

SKU: Banana-29

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Gebogen staaf

Plaatsing: Anti-tragus, Daith, Wenkbrauw, Rook, Snug, Vertical labret

Materiaal: PTFE/Bioplast

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Dit is een super cool staafje gemaakt uit PTFE die je voor veel verschillende piercings kunt gebruiken. Denk aan een wenkbrauw-, tepel- of intiempiercing. PTFE is een zacht en flexibel materiaal, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.
Je zult nauwelijks merken dat je een staafje in je piercing hebt.

Daarnaast is PTFE perfect voor mensen met een nikkelallergie, aangezien PTFE 100% nikkelvrij is en zodoende een materiaal dat iedereen kan verdragen. De gebogen staaf is verkrijgbaar in acht mooie kleuren - van discreet tot knallend en opvallend.

Je kunt niet alleen de kleur kiezen ook de lengte van de staaf is aan jou. Kies je voor een balgrootte van 3 mm en is de staaf 8 mm lang of kies je voor een balgrootte van 4 mm en een staaflengte van 10 mm? Geef jouw favoriet aan om dit sieraad snel thuis te ontvangen!

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Huono laatu

    Tilasin näitä leikkausta varten (pitää olla joko muoviset tai titaaniset korut). Nyt on kulunut 8 päivää korujen laittamisesta, ja pallot halkesi koruista tänään. Periaatteessa 'kertakäyttö' koruiksi kelpaa, mutta jos haluaa pitkään käytettävän ja laadukkaan korun, niin kannattaa ostaa titaaninen tai vähintään kirurginteräksinen koru. Muuten tuo materiaali oli hyvä, ei tullut mitään allergista reaktiota tms, eikä lävistykset ärsyyntyneet.

    Written by