100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Bloem voor dermal anchor met centrum steen in vele kleuren

SKU: Dermal-58

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Zirkonia

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit sieraad hier is verkrijgbaar in vele kleuren op twee manieren. Ten eerste kun je kiezen welke kleur het materiaal moet zijn - je kunt bijvoorbeeld een gouden of een roodgouden dermal kiezen. Daarnaast kun je ook nog de kleur van de centrumsteen in het sieraad kiezen - al zijn het echter slechts een aantal uitgaven. Je kunt onder andere een turquoise of roze centrum steen kiezen. Rond om de centrum steen zitten ook een aantal transparante steentjes. Dat is bij alle modellen hetzelfde.

Het sieraad is gemaakt van chirurgisch staal, waarmee bedoeld wordt dat de schroef achterop het sieraad daarvan gemaakt is - dat is namelijk het deel dat in je dermal base geschroefd wordt. De rest van het sieraad is gemaakt van messing en heeft de vorm van een bloem. Om de nare gele kleur uit de weg te gaan, hebben de verschillende uitgaven een coating. De bovengenoemde gouden uitgave is bedekt met een laagje 14 karaats goud, wat het sieraad meer exclusiviteit geeft. Elk van de verschillende coatings, om nog maar niet te spreken van de steentjes, geven het sieraad een geheel uniek uiterlijk. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om jouw eigen favoriete combinatie van sieraad en kleur van de centrum steen te kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!