100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Ronde dermal anchor base van titanium

12,90 €
Op voorraad

Deze dermal anchor is min of meer zoals een gewone dermal anchor - Het enige verschil is gewoon dat de basis rond is, terwijl deze normaal gesproken langwerpig is. Deze dermal anchor is meer stabiel wanneer het onder de huid geplaatst worden, aangezien het een ''voet'' heeft die die helemaal om de staaf die uit de huid steekt, terwijl normale dermal anchors slechts een ''voet'' vooraan en achteraan hebben. De basis is gemaakt van titanium.

Het ronde deel van het plaatje heeft twee gaten waarin het weefsel zich kan vestigen, en deze zorgen ervoor dat de basis goed kan blijven zitten onder de huid. Onze dermal anchor insertion tool kan gebruikt worden wanneer de piercing gezet wordt. Deze komt van pas aangezien het inbrengen van de basis vergemakkelijkt wordt. Het gaat hier natuurlijk ook om een piepklein ''sieraad'' dat onder de huid geplaatst wordt.

De basis is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, namelijk 2-2,5 of 3 mm. Dat zorgt ervoor dat de basis veelzijdig inzetbaar is, en je kunt hiermee dus een dermal anchor plaatsen in ieder deel van het lichaam. Al onze dermal bovenstukken, die je kunt vinden in de categorie ''dermal anchors'', passen op deze basis.

Details
NaamRonde dermal anchor base van titanium
SKUDermal-40
Staafdikte1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)
TypeDermal base
PlaatsingAnti-wenkbrauw, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Butterfly, Borstbeen, Decolleté, Heupen, Christina/Venus
MateriaalTitanium
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ronde dermal anchor base van titanium
Uw waardering
Ronde dermal anchor base van titanium