KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Ronde dermal anchor base van titanium

SKU: Dermal-40

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal base

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Christina/Venus, Decolleté, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Titanium

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Deze dermal anchor is min of meer zoals een gewone dermal anchor - Het enige verschil is gewoon dat de basis rond is, terwijl deze normaal gesproken langwerpig is. Deze dermal anchor is meer stabiel wanneer het onder de huid geplaatst worden, aangezien het een ''voet'' heeft die die helemaal om de staaf die uit de huid steekt, terwijl normale dermal anchors slechts een ''voet'' vooraan en achteraan hebben. De basis is gemaakt van titanium.

Het ronde deel van het plaatje heeft twee gaten waarin het weefsel zich kan vestigen, en deze zorgen ervoor dat de basis goed kan blijven zitten onder de huid. Onze dermal anchor insertion tool kan gebruikt worden wanneer de piercing gezet wordt. Deze komt van pas aangezien het inbrengen van de basis vergemakkelijkt wordt. Het gaat hier natuurlijk ook om een piepklein ''sieraad'' dat onder de huid geplaatst wordt.

De basis is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, namelijk 2-2,5 of 3 mm. Dat zorgt ervoor dat de basis veelzijdig inzetbaar is, en je kunt hiermee dus een dermal anchor plaatsen in ieder deel van het lichaam. Al onze dermal bovenstukken, die je kunt vinden in de categorie ''dermal anchors'', passen op deze basis.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!