Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Dermal anchor uit titanium met steen

SKU: Dermal-33

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Titanium

Balgrootte: 4 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Dit is een perfecte dermal anchor voor iedereen die alleen de beste kwaliteit. Je ontvangt hier namelijk een sieraad van echt titanium, één van de zuiverste materialen in de piercingbranche. Titanium is 100% nikkelvrij, roest niet en wordt o.a. gebruikt voor chirurgische implantaten. Als je voor een sieraad van titanium kiest, dan kun je er zeker van zijn dat je je piercing echt het beste geeft wat er te vinden is.

Deze dermal anchor heeft een top van ca. 4 mm. met een mooie, geslepen steen op de bovenkant. De steen is zo geslepen dat het een soort ''berg'' vormt, met een vlakke bergtop. Vanaf de top naar beneden lopen verschillende geslepen vlakken, die het steentje zijn karakteristieke look geeft.

Je kunt deze dermal anchor in een groot aantal mooie kleuren kiezen. Er zijn zowel sterke en felle kleuren als zachtere en meer discrete kleuren, en als je van de klassieke look houdt dan kun je ook nog voor transparant of zwart kiezen. Er is voor ieder wat wils!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!