Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Dermal met een grote steen

€4.72€5.90
-20%
0

Kleur van de steen:

Transparant

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Dermal met een grote steen

SKU: Dermal-24

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Dit is een mooie en eenvoudige dermal top. Hij is verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en groottes, dus het is bijna onmogelijk is om er geen voor jouw dermal piercing te vinden!

Dermals kunnen in verschillende plekken in het lichaam gedragen worden, en de locatie van een dermal bepaalt meestal de grootte van de top. Veel dermals zitten meestal onder kleding. Daar kan het een groot voordeel zijn om een discrete grootte te kiezen, zoals bijvoorbeeld een 3 mm model. Op andere plekken wil je misschien liever dat het sieraad wat duidelijker zichtbaar is en dan kun je beter een 4 of 5 mm dermal kiezen.

Deze dermal is gemaakt van zuiver chirurgisch staal en is verkrijgbaar in negen wonderlijke kleuren, uiteenlopend van klassiek transparant, vrouwelijke pastelkleuren tot knallende schreeuwkleuren en pikzwart. Neem rustig de tijd om je keuze te maken, aangezien dit sieraad een variërend effect heeft, afhankelijk van het model dat je kiest.

En als je twijfelt, je betaalt natuurlijk alleen voor de bovenkant, want de basis zelf die onder je huid zit wordt niet meegeleverd.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!