100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Vlakke dermal met een steen uit opaal

SKU: Dermal-29

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 4 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flat top

Omschrijving

Nu kun je de discrete look van een vlakke dermal krijgen zonder daarbij een compromis op het ontwerp of de schoonheid te sluiten. Hier ontvang je namelijk een werkelijk super mooie dermal anchor in een fijn en stijlvol ontwerp, waarmee je gegarandeerd alle ogen naar je toe zal trekken met de mooie opaalsteen in het centrum. De steen wordt omlijst door een glanzende staalrand en buigt slechts een klein beetje zodat de vlakke look behouden blijft. Zo kun je dit sieraad dan ook op alle plekken op je lichaam dragen, zonder dat het te zichtbaar is onder je kleding.

Ongeveer 95-97% van het opaalsteen op aarde bevindt zich in Australie, en ongeveer 80% daarvan is geconcentreerd in het zuidelijke deel van Australië. Opaalsteen is tevens ook de nationale edelsteen van het land, en je begrijpt al gauw waarom men zo gek is op deze prachtige steen met haar veelvoud aan kleuren en nuancen.

De mooie opaalsteen is te vinden in een hele hoop verschillende varianten, en hier hebben wij vier van de meest populaire kleuren in ons assortiment. Er is wit of roze opaal als je graag een fijne vrouwelijke look wilt bereiken, of blauw of groen opaal als je graag wat meer wilt opvallen met gave knalkleuren die niet te missen zijn.

Dus, kies nu zelf de opaalsteen van jouw voorkeur voordat je je nieuwe dermal anchor in je winkelwagentje legt en verder gaat met je bestelling. Dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe sieraad vliegensvlug in jouw brievenbus ligt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!