-50%

Retainer voor dermal anchor

€0.95€1.90
-50%

Kleur:

TransparantZwart
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Imię: Retainer voor dermal anchor

SKU: Dermal-36

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Retainer

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Acryl

Balgrootte: 4 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flat top

Omschrijving

Wil je graag je dermal anchor iets minder opvallend en wat meer discreet hebben voor een dagje? Dan is deze dermal anchor precies wat je zoekt!

Deze dermal anchor retainer heeft een grootte van 4 mm en is gemaakt van acryl, en heeft ook zachte kanten, waardoor het perfect in alle soorten dermal anchors in het lichaam gebruikt kan worden.

Het sieraad is verkrijgbaar als doorzichtige variant of als zwarte variant. De keuze voor het doorzichtige model is perfect, wanneer je je piercing echt eens moet verbergen. Het zwarte model springt natuurlijk wel iets meer in het oog dan het transparante model.
Het sieraad is super praktisch en discreet in het alledaags gebruik, omdat de kleding er niet aan kan blijven vast hangen. Dit komt door de zachte kanten en de ronde, vlakke vorm. Natuurlijk kan het gebeuren dat je eraan blijft vast hangen, maar de vorm verhindert de kans hierop, waardoor het aanzienlijk minder is dan bij normale piercingssieraden.

Het sieraad kan heel gemakkelijk in de al bestaande basis ingeschroefd worden, en leent zich zo zeer goed voor onopvallendheid wanneer je je dermal anchor wilt verbergen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!