KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Plug uit hout met een leeuwenkop

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Plug uit hout met een leeuwenkop

SKU: Plug-148

Type: Plug

Materiaal: Hout

Diepte: 13 mm.

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Lion head

Secundair materiaal: Messing

Omschrijving

Hier ontvang je echt het beste van twee werelden - deze gave plug gemaakt van hout, wat super gezond is voor het oor, en het gaafste motief op de voorkant, namelijk een imponerende leeuwenkop. De mooie leeuw is onwijs gedetailleerd uitgesneden in het mooie goudkleurige materiaal met een mooie antieke look. De leeuw heeft zijn bek licht geopend, en je voelt de luide brul al aankomen als je er naar kijkt.

Het hout, wat te zien is vanaf de achterkant, is het beste wat je je oor kan bieden. Hout is namelijk een organisch materiaal en laat je huid ademen. Dat verhinderd ook het ontstaan van nare luchtjes in je stretch, een probleem waar je waarschijnlijk al wel eens mee te maken hebt gehad. Let wel op, want als je twee van deze sieraden bestelt, dan kun je er van uit gaan dat je geen twee 100% identieke plugs zult ontvangen. Dit komt doordat het materiaal direct uit de natuur komt, waardoor ieder sieraad geheel uniek zal zijn. De nuance van het hout, de aderenstructuur kan dus ook lichtelijk variëren van sieraad tot sieraad.

Met deze gave plug wordt je zeker weten net zo koninklijk als de koning van de Savannah, en je kunt het sieraad kopen in groottes van 8-16 mm.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!