NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-25%

Plug uit hout met een gestippeld tribalpatroon

Houtsoort :

RozenhoutEbbenhout

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.19 mm.22 mm.25 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug uit hout met een gestippeld tribalpatroon

SKU: Plug-138

Type: Plug

Materiaal: Hout

Diepte: 13 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tribal

Omschrijving

Een werkelijk mooie luxe plug vervaardigd uit warm rozenhout of mooi donker ebbenhout. Beide zijn organische materialen die je stretch laten ademen. Deze plug is op de voorkant met een prachtig tribal patroon, bestaande uit vele punten, versierd, wat het sieraad een echt unieke look verleent.

Het prachtige patroon, bestaande uit drie spiralen die zich symmetrisch met elkaar verbinden, is op een messingplaatje aangebracht dat een mooi contrast vormt met het hout.

Het model uit rozenhout heeft een fantastische warme houtskleur die perfect harmoniseert met het koperkleurige patroon op de voorzijde. Maar misschien verkies je wel een juweel met meer 'volume', en daarvoor is het model uit ebbenhout perfect, gezien de donkere kleur een sterk contrast vormt met het tribal patroon.

De plug is in verschillende maten te verkrijgen zodat je enkel maar de passende grootte dient uit te kiezen alvorens verder te gaan met je bestelling. Hou wel in gedachten dat er onderlinge kleine verschillen tussen twee plugs kunnen bestaan, wat te maken heeft met de nuances en de structuur doordat het om een natuurlijk product gaat.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!