Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Plug met gedetailleerde voorkant en opaalsteen

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.5 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Plug met gedetailleerde voorkant en opaalsteen

SKU: Plug-151

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 14 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier is hét perfecte stretch sieraad voor jou, als je graag een opvallende stretch hebt. Hier hebben wij namelijk een plug die zo gedetailleerd en geraffineerd is, dat je er zeker van kunt zijn dat er vele hoofden zullen draaien wanneer je langs loopt met dit sieraad in je oor.

Deze bijna goddelijke plug is overal over het sieraad bedekt met een gouden coating, behalve het binnenste deel van de voorkant. Hier vind je namelijk een mooie zwarte emaille laag, wat in een mooi en dynamisch contrast staat tussen de twee patroondelen aan de voorkant. Aan de binnenkant is het centrale patroon uitgerust met een mooie opaalsteen, midden in het centrum. Aan de buitenkant zie je een bijzonder gedetailleerd patroon, en tussen de twee patroondelen vind je de mooie zwarte kleur die de twee patronen van elkaar scheiden.

Deze plug is verkrijgbaar in verschillende groottes, beginnend vanaf 3 mm tot en met 16 mm in diameter. Met zo'n groot aanbod aan groottes, is het eigenlijk sowieso wel mogelijk om ook jouw stretch te versieren met een van deze fantastische plugs.

Als je je afvraagt hoe je dit sieraad in en uit je oor krijgt, dan kunnen wij je gerust stellen met het feit dat er ook nog gedacht is aan de functionaliteit bij dit design. Het sieraad is namelijk voorzien van een schroefdraad aan de achterkant, zodat je de achterkant er gemakkelijk af kan schroeven om de plug in je oor te doen. Daarna schroef je de achterkant er eenvoudig weer op.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!