BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Titanium gecoate plug met een steentje en schroefdraad

SKU: Plug-113

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: Varieert

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze onwijs mooie plug van chirurgisch staal is bedekt met een dun laagje titanium, wat de mooie kleur aan het sieraad geeft. Je kunt zelf kiezen tussen een plug met een mooie zwarte kleur of een mooie multikleurige plug met een gaaf kleurenspel in het materiaal.

Naast de kleurkeuze voor het materiaal, heb je ook de mogelijkheid om een kleur te kiezen voor de mooie, grote steen die de hele voorkant opvult. Bij beide modellen kun je namelijk kiezen tussen een mooie transparante steen of een aurora borealis steen. Aurora borealis is een steen die op het eerste gezicht soms gewoon transparant lijkt, maar de unieke eigenschap heeft om alle kleuren van de regenboog te reflecteren wanneer het licht het oppervlak van de steen raakt.

De plug is verkrijgbaar in veel verschillende groottes, beginnend bij 3 mm tot en met 16 mm in diamter. Deze plug is heel makkelijk in het oor te krijgen, aangezien je de achterkant er gewoon af kan schroeven voordat je hem in je stretch doet. Dus, uiteindelijk hoef je alleen je favoriete kleur en de juiste grootte te kiezen voordat je je mooie nieuwe plug in je winkelwagentje legt en gaat afrekenen.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Mooi en vonkelend

    Ik heb deze hier in multikleur en met een Aurora Borealis steen en het is echt een hele mooie plug. Alle kleuren mixen hier goed met elkaar en creëren een mooi effect wanneer het licht erop valt. Als je dus wat extra glans wilt, dan wordt je hierdoor niet teleurgesteld.

    Written by