• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Hoefijzers voor oorpiercings

Als je eens een ander soort sieraad voor je oor wilt, dan is een hoefijzer een goede keuze. Hoefijzers voor oorpiercings zijn geliefde piercing sieraden. Afgezien van het feit dat het een mooi sieraad is, is het hoefijzer natuurlijk ook een symbool voor geluk, wat natuurlijk een pluspunt is aan het hebben van een hoefijzer als oorsieraad.

Hieronder kun je meer over hoefijzers voor oorpiercings lezen. Als je ook graag meer over ons aanbod aan hoefijzers wilt weten, raden wij je aan om hier verder te lezen. Dan zul je ook een paar tips en tricks op doen over hoe je je piercing moet verzorgen en gezond houden.

Groot aanbod aan hoefijzers voor oorpiercings

Bij BodyMod.nl hebben wij een omvangrijk aanbod aan hoefijzers voor oorpiercings. Wij hebben hoefijzers in verschillende kleuren en tinten. Heb je een nieuw piercing sieraad nodig voor je oorpiercing? Dan is een hoefijzer misschien je volgende invulling hiervoor. De overwegende meerderheid van onze sieraden die als een hoefijzer gevormd zijn, hebben balletjes of spikes aan de uiteinden.

Wij bieden hoefijzers aan voor nederige prijzen. Hoewel de prijzen laag zijn, schort het niet aan de kwaliteit van de sieraden. Wij streven er altijd naar goede kwaliteit aan te bieden waar onze klanten ongetwijfeld tevreden mee zijn. Wij staan 100% achter al onze producten. Daardoor kun je er altijd zeker van zijn dat je een kwalitatief hoogwaardig product aanschaft, en kun je altijd rekenen op een goede klantenservice en klantvriendelijkheid.

Hou je van piercings en wil je graag meer weten?

Als je graag meer over de wereld der piercings en over hoefijzers wilt weten, kun je even een kijkje nemen in onze informatieblog. Wij hebben veel moeite gestoken in het creëren van goede, spannende en inspirerende artikelen met informatie over thema's die met piercings te maken hebben. Hier kun je veel antwoorden vinden op vragen die met oorpiercings te maken hebben, en je kunt hier meer lezen over de voordelen van verschillende materialen, verschillende soorten oorpiercing en over hygiëne.

Een goede hygiëne is belangrijk

Als je een oorpiercing hebt laten zetten, is het belangrijk om goed om de hygiëne te denken. Zolang de piercing nog niet 100% geheeld is, moet je de wond vaak met verzorgingsproducten reinigen, om ontstekingen en infecties te vermijden. Zodra de wond helemaal geheeld is, hoef je de piercing nog maar 1-2 keer per week te reinigen.

Wij raden aan om speciale verzorgingsproducten te gebruiken voor piercings bij het reinigen. Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan professionele verzorgingsproducten, die zeer effectief reinigen en verzorgen, zoals bijvoorbeeld isotone zoutoplossing. Als je twijfelt over de hygiëne, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je altijd helpen.

Veel plezier met je nieuwe hoefijzer voor je oorpiercing!