100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Twisterring met stenen

SKU: Horseshoe-31

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Twisterring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Navel, Daith, Helix, Oorlel, Lower labret, Rook, Snakebite, Snug, Spiderbite

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Omschrijving

Als je al enige tijd droomt over een mooie twisterring voor je navel- of lippiercing, dan kan je er nu hier één bestellen met een dikte van 1.2 of 1.6 mm en versierd met een steen waar je de kleur zelf van kan kiezen.

Je kiest dus zelf welke kleur steen je wil. Onafhankelijk daarvan is het sieraad gemaakt van echt chirurgisch staal. Wil je de twisterring in een navelpiercing dragen, kies dan een dikte van 1.6 mm, want dat is de standaardmaat voor navelpiercings.

De lengte van het sieraad bedraagt 10 mm en dat voor beide diktes. Bij het model met een dikte van 1.2 mm (vaak gebruikt voor lippiercings) hebben de balletjes een diameter van 4 mm. De balletjes van het grotere model daarentegen hebben een diameter van 5 mm (gebruikt voor navelpiercings).

Recensies

4.01 reviews

  • Rating

    Mooiste lippiercing

    Ik voel me echt heel mooi met deze lippiercing! Ik voel me erg goed als ik hem draag, hij is makkelijk schoon te maken en ziet er echt heel goed uit. Ik vind hem gewoon heel goed en heb er geen problemen mee, maar net als met andere piercings is ie een beetje moeilijk om hem in je lip te doen als je deze echt als lippiercing wilt gebruiken. Ik vind hem echt heel mooi en gaaf en eigenlijk zou iedereen met een lippiercing zo eentje moeten hebben! Ik heb deze een week geleden gekocht, maar moest hem aan een vriendin verkopen omdat ik een infectie kreeg en hem uit moest doen :( Maar ik zou hem zo nog eens kopen!

    Written by