KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Pakket met 8 hoefijzers uit PTFE

SKU: Horseshoe-Pack-2

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Piercing set

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Daith, Helix, Oorlel, Lower labret, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Balgrootte: 4 mm.

Kleur: Gemengd

Aantal eenheden: 8 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Hier kun je echt een te gekke aankoop doen en een pakket met wel 8 gave hoefijzers gemaakt van PTFE aankopen! Je ontvangt dus een pakket met acht hoefijzers in acht unieke en mooie kleuren. Er zijn dus geen twee hetzelfde.

De sieraden zijn gemaakt van een fijn plastic materiaal, dat naast zijn mooie en uiteenlopende kleuren ook als voordeel heeft dat het 100% nikkelvrij is. Als je dus lijdt aan een nikkelallergie, dan zijn deze hoefijzers echt een hele goede keuze voor jou. De staaf zelf is zacht en flexibel aangezien het gemaakt is van PTFE, wat een zacht plastic materiaal is. De balletjes zijn gemaakt van het hardere acryl.

Een hoefijzer is een veelzijdig inzetbaar sieraad aangezien het hoefijzer in verschillende piercings gebruikt kan worden. Je kunt het bijvoorbeeld heel leuk in je oorpiercing, septumpiercing, intiempiercing of wenkbrauwpiercing dragen. Het enige dat echt belangrijk is, is dat de maten van het sieraad en de maten van je piercing met elkaar overeenkomen.

Je hebt niet iedere dag de mogelijkheid om zoveel mooie sieraad voor zo'n lage prijs te bemachtigen, dus sla je slag en bestel ze vandaag nog.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Průměr

    Musim říct, že vzhledově jsem docela spokojená, ale materiál je asi takový, jaký se dá čekat od akrylátu, hůř se zavírá, některé kuličky nedobře drží v závitu, jedna podkova je úplně ohebná jak z gumy, což taky není úplně ideál a bílá kulička se mi po druhem zašroubování rozpadla napůl :/ ale libi se mi, ze si muzu kuličky měnit a kombinovat dle libosti a i průhledná barva vypadá dost dobře.

    Written by