KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Hoefijzer van glow in the dark acryl

SKU: Horseshoe-46

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Hoefijzer

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Helix, Oorlel, Lower labret, Septum, Snakebite, Spiderbite

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Acryl

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Glow in the dark

Omschrijving

Als we nu het licht uit zouden doen, zou het hoefijzer op de afbeelding hierboven licht geven. Je kijkt namelijk naar een glow in the dark hoefijzer, gemaakt van acryl. In het daglicht zien deze hoefijzers er eigenlijk als gewone hoefijzers uit, maar wanneer het donker wordt, dan zal het hoefijzer op lichten. Dat maakt dit sieraad ook perfect voor feesten. Dit hoefijzer kan gebruikt worden op verschillende plekken van het lichaam, al naar gelang waar je gepiercet bent - zo lang de maten van het sieraad maar overeenkomen met de maten van je piercing. Het sieraad wordt vaak als een septumpiercing gebruikt, maar je kan het ook voor je wenkbrauwpiercing of oorpiercing gebruiken. De keuze is aan jou!

De dimensies van het hoefijzer zijn voor alle modellen gelijk: een draaddikte van 1.2 mm en een diameter van 10 mm, met een bal grootte van 4 mm. Aangezien het sieraad gemaakt is van acryl, is het mega flexibel, wat echt een voordeel kan zijn bij het indoen van dit sieraad, aangezien je het een beetje kan buigen. Daarnaast kun je tussen verschillende kleuren kiezen, waaronder groen en blauw. Het gehele sieraad heeft de kleur die jij uit kiest.

Recensies

0

0.003 reviews

 • Rating

  0

  Billigt crap

  Købte de her til stor skuffelse. Selvom de er fede designmæssigt så kan kuglerne ikke skrues på igen så snart de først er skruet af. Plastikken er simpelthen for dårligt skåret, og kvaliteten i bund.

  Written by

 • Rating

  0

  Nem világít

  A bogyók a végén pár perc toltés után sem világítottak. A bogyókat nem tudom lecsavarni és a patkó közben deformálódik. A patkó szára sötétebb, mint ami a képen látható és a bogyó meg sokkal világosabb.

  Written by

 • Rating

  0

  Genial

  I love it

  Written by