100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Set van drie hoefijzers met lichtgevende balletjes

SKU: Horseshoe-Pack-1

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Piercing set

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Clitoriskap, Helix, Labia, Oorlel, Lower labret, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Glow in the dark

Secundair materiaal: Acryl

Omschrijving

Super coole set met drie hoefijzers, in drie verschillende glow-in-the-dark kleuren. Het hoefijzer is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, maar de balletjes zijn gemaakt van acryl dat oplicht in het donker als het is opgeladen in het licht. Je ontvangt de drie hoefijzers in dit pakket in het blauw, het groen en het wit.

De set is verkrijgbaar in twee groottes. Je kunt kiezen tussen een draaddikte van 1,2 mm, met 10 mm diameter van de sieraden of voor een draaddikte van 1,6 mm en dan met een diameter van 12 mm voor de sieraden. Een hoefijzer is echt een goed all-round sieraad dat op veel verschillende plekken gebruikt kan worden, zoals bijvoorbeeld in de lip, de neus, de tepel, de wenkbrauw, het oor of een intiempiercing. Ze zijn makkelijk om in te doen en ze zien er vrijwel overal heel vet uit.

Haast je dus nu met het bestellen van deze drie toffe hoefijzers en laat licht uit je piercings schijnen op de allervetste manier.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!