100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Hoefijzer met metaalachtige acrylballetjes

SKU: Horseshoe-34

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Hoefijzer

Plaatsing: Angelbite, Anti-tragus, Clitoriskap, Labia, Oorlel, Lower labret, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Omschrijving

Heb je wederom een nieuw hoefijzer voor je piercing nodig en wil je dat die er niet zo saai uitziet als de meeste hoefijzers, gemaakt van chirurgisch staal met normale balletjes aan de uiteinden? Dan hebben wij hier een sieraad waarvan de balletjes door de werkelijk knallende kleuren meteen in het oog springen en zodoende iedere piercing een nieuwe en interessante look geven.

De balletjes zijn van acryl gemaakt en bevatten geen schadelijke stoffen of nikkel. Je moet alleen oppassen dat je deze balletjes niet te strak op het schroefdraad draait of met alcohol of spiritus reinigt. Het voordeel van acrylballetjes is dat deze zeer strak op het schroefdraad zitten en nauwelijks iets wegen.

Het hoefijzer zelf is gemaakt van zuiver chirurgisch staal en geeft geen nikkel vrij. Je hoeft enkel zelf de staafdikte uit te zoeken, die doorwerkt op de diameter en de grootte van het balletje. Kiest je bijvoorbeeld voor de staafdikte van 1,2 mm, dan ontvang je een diameter van 10 mm en balletjes met een diameter van 4 mm. Kies je voor 1,6 mm staafdikte dan is de diameter van de hoefijzer 12 mm en de diameter van de balletjes 5 mm.

De hoefijzers met 1,2 mm kunnen voor lip- of wenkbrauwpiercings gebruikt worden, terwijl de iets dikkere variant van 1,6 mm geschikt zijn voor intiempiercings of voor tepelpiercings.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!