• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Ringen

Neusringen zijn zeer geliefde piercing sieraden, die in een veelvoud aan verschillende kleuren en designs beschikbaar zijn. Veel mensen met een piercing hebben een neusring in een normale neuspiercing zitten, namelijk in de onderzijde van de neusvleugel. Maar zulke ringen kunnen ook in septumpiercings gebruikt worden, wat piercings in de onderkant van de neusschot zijn. Een neuspiercing kan in verschillende vormen vervaardigd worden, die allemaal in de gangbare neuspiercing gebruikt kunnen worden. Bij een septum piercing is het design praktischer dan bij andere piercings. Over het algemeen is het het beste om hele ringen in een septum te dragen, in plaats van het soort piercing dat niet helemaal gesloten is. Er kunnen zowel gesloten ringen, ball closure ringen of ringen met verscheidene designs gebruikt worden.

Materialen voor neusringen

Neusringen kunnen uit verschillende materialen vervaardigd worden. Wij bevelen echter aan om titanium, chirurgisch staal of goud als materiaal voor je neuspiercing te kiezen. Als je een van deze materialen kiest, zul je geen grote problemen met je neus en de piercing ondervinden. Boven alles moet je zilveren sieraden vermijden voor je neuspiercing. Zilver heeft de ongelukkige eigenschap dat het oxideert en dat het gaat verkleuren in de loop der tijd, zoals je wel eens hebt met zilveren kettingen, ringen of andere sieraden. Dit zal dan ook met zilveren piercing sieraden gebeuren. Het gaat dan ook op de huid afgeven, zodat je dan binnen in de neus een zwarte vlek krijgt. Daarnaast, ook heel belangrijk om te weten, is het nikkelgehalte in zilver zeer hoog in vergelijking met andere materialen. Eigenlijk is dit al genoeg reden om niet voor zilveren piercing sieraden te kiezen.

Als je een nikkelallergie hebt, is het in ieder geval het verstandigst om een neusring van titanium te kiezen. Titanium is een ongelooflijk zuiver en sterk materiaal, en is daarnaast ook nog volledig nikkelvrij. Over het algemeen is titanium het zuiverste materiaal dat er voor piercings beschikbaar is. Wel is titanium iets duurder dan chirurgisch staal. Dit wil ook niets afdoen aan de geschiktheid van chirurgisch staal, aangezien dit materiaal ook een heel geschikt materiaal is voor piercing sieraden; het is eigenlijk het meest gebruikte materiaal voor piercing sieraden.

De verschillende soorten neusringen

Gesloten ringen zijn zeer geliefd en kenmerken zich doordat ze compleet in de huid gedraaid kunnen worden. Een gesloten ring is, zoals de naam al doet vermoeden, doorgaans een gesloten geheel dat geopend kan worden door de ring een klein beetje in te klikken. Het is in de praktijk ook eenvoudiger dan dat het in theorie lijkt. Als alternatief hebben we ook eenvoudigere gesloten ringen, die slechts een kleine draai nodig hebben om open te gaan.

Een ballclosure ring wordt eigenlijk op dezelfde wijze geopend en gesloten als een gesloten ring, alleen komt er hier een klein balletje aan te pas. De ringen zijn meestal zo vervaardigd dat er twee kleine inkepingen aan beide zijden zijn, zodat het balletje in de ring kan glijden om het vast te zetten. Ook bij dit type sieraad is er een eenvoudigere versie, namelijke de ballclosure ring met vast balletje: hierbij zit het balletje al aan een zijde vast aan de ring. Net zoals bij bijvoorbeeld de eenvoudigere gesloten ring, open en sluit je dit sieraad met een kleine draai om het balletje.

Last but not least, zijn er ook nog halfopen neusringen, die speciaal voor piercings in de neusvleugel ontwikkeld zijn. Dit is het type ring, dat niet geschikt is voor de septumpiercing. De ring lijkt een beetje op de letter ''c'', alleen ietwat meer gesloten. De opening van de ring heeft doorgaans een balletje, die aan een kant bevestigd is en aan de binnenkant van de neus zit, waar het als een remblokje fungeert en er dus niet uit kan vallen. Dit type sieraad wordt door veel mensen gewaardeerd, omdat het simpelweg in de neus gestoken kan worden, zonder dat deze weer in elkaar geschroefd moet worden. Deze ring kan ook gebruikt worden wanneer je je piercing gaat laten schieten, aangezien deze piercings ook in kleinere afmetingen te leveren zijn.