Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Neusstaafje met steentje

€1.52€1.90
-20%
4

Kleur:

GoudZilverkleurigRoodgoud

Kleur van de steen:

TurquoiseAurora BorealisBlauwTransparantLichtblauwRoze
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusstaafje met steentje

SKU: Nose-34

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 7 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Een neusstaafje is de vereenvoudigde versie van een neusschroef en super gemakkelijk in te brengen. Het verschil met een neusschroef is dat een neusstaafje geen gebogen einde heeft, maar simpelweg uit een eenvoudig, recht staafje bestaat.

Aan het einde van het kleine staafje zit een miniem balletje, dat amper groter dan het staafje is. Dit balletje verhindert dat het neusstaafje door de piercing kan vallen. Een neusschroef daarentegen blijft op zijn plaats zitten door het gebogen uiteinden dat door het gaatje gedraaid moet worden.

Dit model hebben we in verschillende kleuren op voorraad en past voor alle neuspiercing, ook diegene die 'geschoten' zijn, want het staafje is slechts 0.8 mm dik en 7 mm lang.

Recensies

0

5.004 reviews

 • Rating

  0

  Super mooi

  Ik ben positief verrast - hij komt nergens tegen de neus aan en hij zit zoals moet. Ben meer dan tevreden.

  Written by

 • Rating

  0

  Super product

  Het neusstaafje heeft precies de juiste lengte en het sieraad ziet er zo mooi uit! Het past goed in de neus en komt nergens tegenaan. In het geheel een super product voor een goede prijs! Ik kan hem alleen maar verder aanbevelen!

  Written by

 • Rating

  0

  Mooi

  Een werkelijk mooi sieraad dat de juiste staaflengte heeft om er precies door te passen. Mooie finishing touch en zit helemaal zoals het moet :) Het enige mindere was dat de variant met de transparante steen uitverkocht was - maar ja, dat heeft verder niks met het sieraad te doen. Ik had dan de Aurora Borealis besteld, ook prachtig.

  Written by

 • Rating

  0

  Geniaal

  Ik houd van dit staafje! Vooral omdat het helemaal recht is en niet gebogen. Heel eenvoudig om in te doen en zit ook ongelooflijk goed! Hij is perfect! Ik ga er nog meer van bestellen!

  Written by