100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: 14 karaats massief gouden neusschroef met steentje

SKU: Nose-30

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

De neusschroefjes zijn uit massief 14 karaats goud vervaardigd. Als je dus nog heel graag een elegant en exclusief sieraadstuk voor je neuspiercing of misschien voor je traguspiercing wilt kopen, dan hebben wij hier een geweldig product voor jou.

Het sieraad is als een traditioneel neusschroefje gevormd en heeft aan het zichtbare uiteinde een kleine gekleurde steen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Neusschroefjes kunnen ook voor traguspiercings gebruikt worden, aangezien deze qua diameter perfect hierin passen. Omdat er geen sluitingen op de achterkant zijn, kunnen er ook geen vuil of bacteriën in verzameld worden, wat het gevaar voor infecties aanzienlijk minimaliseert.

Goud is ook nog eens zeer allergievriendelijk, aangezien het geen nikkel vrij geeft.

Recensies

4.73 reviews

 • Rating

  Neusschroefje

  Deze is gewoon echt heel mooi. De steen is iets kleiner dan verwacht, maar niet te klein. De staaf is een beetje lang, aangezien ik een kleine neus heb. Maar ik denk dat ik er wel aan zal wennen wanneer het een beetje tegen de neus stoot.

  Written by

 • Rating

  Een gave neuspiercing

  Het is gewoon echt een gave neuspiercing en precies iets voor mij. Hij is eenvoudig, maar ook gewoon heel cool. Hij is gemaakt van goud en zodoende ook heel goed voor mij, aangezien ik een ontsteking heb gehad en daarom een keer goud wilde uitproberen :)

  Written by

 • Rating

  Zo fantastisch

  Ik vind deze neuspiercing gewoon fantastisch en mooi. Ten eerste omdat het goud is en ten tweede omdat het zo mooi en eenvoudig is... Gewoon fantastisch :)

  Written by