Neusschroef in verschillende designs

Design:

BalSpikeHalve cirkel

Selecteer grootte

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusschroef in verschillende designs

SKU: Nose-49

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Hier hebben we een klein, schattig neusschroefje van chirurgisch staal, dat werkelijk iedereen past die niet graag van neussieraad wisselt en die er belang aan hecht dat het sieraaad goed en comfortabel zit. Een neusschroefje moet door het piercinggaatje in de neus "gedraaid" worden, maar zodra het eenmaal op zijn plaats zit, zal je het nog amper merken.

Het voordeel van neusschroefjes is dat die geen spits uiteinde hebben aan de binnenkant van de neus en dat het staafje vlak tegen de binnenkant van de neusvleugel ligt en dus niet storend werkt. Zelfs als je een slag op je neus zou krijgen, dan zal het sieraad de neus niet beschadigend omdat het, zoals we reeds gezegd hebben, vlak tegen de binnenkant ligt.

Dit mooie neusschroefje is beschikbaar in drie verschillende designs - met een balletje, een half balletje of een spike. Bovendien zijn alle modellen in voorraad te verkrijgen met een staafdikte van 0,8 of 1,0 mm, zodat je het neusschroefje kan uitkiezen dat exact in je neuspiercing past.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!