• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 304 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 304 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Neuspiercing

Neuspiercings zijn de bekendste piercings ter wereld, die ook in culturen in alle uithoeken van de planeet te vinden zijn. Lees hier wat meer over neuspiercings.

Neuspiercing - Een piercing met een lange geschiedenis

Neuspiercings horen al duizenden jaren bij de mens, en zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Oorspronkelijk werden ze door stammen gebruikt ter bescherming van de invloed van kwade geesten. Door de tijd heen verschenen er ook meerdere soorten piercings, zoals de septum piercing en natuurlijk de altijd bekende piercing in de neusvleugel. Tegenwoordig is de neusvleugel piercing de meeste geliefde piercing, maar steeds meer mensen interesseren zich ook voor de stylish septum piercing.

Neuspiercing sieraden

Het sieraad hangt natuurlijk van het soort neuspiercing af. Er zijn daarentegen wel bepaalde soorten sieraden die voor alle soorten neuspiercings gebruikt kunnen worden: denk daarbij aan de eenvoudige ring. De meest voorkomende neuspiercing is een neusklem of ook wel neusschroef, die zijn naam te danken heeft aan het kleine deeltje aan de onderkant van de piercing. Je kunt ook een neuspiercing met een recht staafje, die meestal een steentje heeft aan de bovenzijde, gebruiken. Ringen komen in veel verschillende vormen voor, zoals bijvoorbeeld:

Hoe een neuspiercing gestoken wordt

Een neuspiercing wordt altijd met een naald gezet, mits het bij een professionele piercer gedaan wordt. Als de piercer je neuspiercing met een piercingspistool wilt zetten, kun je beter de benen nemen en een andere piercer zoeken, aangezien een piercingspistool niet hygiënisch is om te gebruiken. Een piercingspistool kan namelijk niet gesteriliseerd worden. Een ander nadeel is dat een piercingspistool ook een veel groter gat prikt dan nodig is. Dat brengt meer gedoe mee dan gewenst. Een piercingspistool zet niet de standaardmaat die gehanteerd wordt voor piercing sieraden. Een piercingspistool schiet over het algemeen alleen gaten met een 0,8 mm doorsnede, wat het erg moeilijk maakt om een goed sieraad te vinden dat daarbij past.

Als een neuspiercing goed gezet wordt, dan wordt het oppervlak dat direct om de piercing heen zit gedesinfecteerd en wordt er met een steriele marker, die slechts eenmaal gebruikt wordt, een puntje gezet. Daarna wordt er met een steriele naald een gat geprikt, en wordt de naald meteen met het uitgekozen piercings sieraad voorzien waarna deze in het gat wordt geplaatst. Het is eenvoudig, snel en efficiënt. Aansluitend wordt het oppervlak met pH-neutrale zeep en met istotone zoutoplossing gereinigd. Lees meer hier over in onze kosteloze Guide over de juiste verzorging voor piercings.