• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 90 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 90 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Labret

Een labret piercing is een sieraad dat vooral voor lippiercings gebruikt wordt, hoewel het ook in veel andere piercings gedragen kan worden, zoals bijvoorbeeld in oorpiercings. Een labret is een klein staafje met een balletje aan de bovenkant en een schijfje aan de onderkant.

Een labret kan in veel verschillende piercings gebruikt worden, zoals in

  Het design leent zich bijzonder goed voor lippiercings, aangezien het platte schijfje van het piercing sieraad een goede pasvorm maakt en minimale druk uitoefent op de tanden.

  Labretpiercings kunnen uit verschillende materialen vervaardigd worden

  Een labret kan uit veel verschillende soorten materialen gemaakt worden. Meer over materialen voor piercings kun je vinden in onze informatieblog vinden.

  Je zult voornamelijk een materiaal voor een sieraad moeten kiezen op basis van jouw persoonlijke behoeftes. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om een piercing uit PTFE te kiezen als je van jezelf weet dat je veel met je piercing tegen je tanden aan tikt of ermee langs je tanden schuift. Als je dat eigenlijk helemaal niet doet, dan kun je ook wel andere materialen gebruiken zonder rekening te hoeven houden met je tanden. Het beste is ook om je goed in te lezen in de soorten materialen, aangezien ze niet allemaal geschikt zijn voor nieuw gezette piercings.

  Welke maat moet ik voor mijn labret kiezen?

  Allereerst is het belangrijk om te weten dat er onderscheid is in twee soorten dikte, namelijk 1,2 mm en 1,6. mm.
  In een professionele piercingsstudio wordt eigenlijk altijd met een 1,2 mm naald gepiercet. Daarom zul je vooral sieraden met een 1,2 mm dikte in onze webshop vinden.

  Dan is het ook belangrijk om het een en anders over groottes te weten. De standaard voor lipsieraden is tegenwoordig 8 mm. Als je mooie volle lippen hebt kan het zo zijn dat je een wat grotere staaf nodig hebt.
  Van de labrets die ook in grotere maten beschikbaar zijn zal dit aangegeven zijn. Wil je nu juist een kortere staaf, dan is het aan te raden een sieraad uit PTFE te nemen, aangezien je deze kunt inkorten.