Push-in labret retainer

Selecteer grootte

Lengte:

8 mm.10 mm.12 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Push-in labret retainer

SKU: Labret-102

Type sluiting: Push-in

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Materiaal: PTFE/Bioplast

Kleur: Transparant

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een voorwerp waarmee je je labret kunt vervangen als je je piercing wilt verbergen? Deze labret retainer met een push-in kop is stevig en helpt je je piercing te verbergen zonder het risico te lopen dat hij dichtgroeit.

Deze labret retainer is gemaakt uit het zachte materiaal PTFE, wat je tanden en tandvlees beschermt wanneer het in een lippiercing wordt gebruikt. De kleine, plastic kop is maar 2.5 mm groot. Je piercing zal bijna niet te zien zijn.

Heb je een werknemer die geen zichtbare piercings op de werkvloer wilt? Een oma die je erfenis afneemt als ze je piercing zou zien? Of wil je niet altijd met een zichtbare piercing rondlopen? Deze retainer is de oplossing!

Recensies

4.85 reviews

 • Rating

  Zeer geschikt voor het werk

  Aangezien ik op een kantoor werk waar piercings verboden zijn, draag ik deze retainer. Ze zijn nagenoeg onzichtbaar, je kunt ze alleen zien wanneer je er echt op let. Daarom is dit product echt aan te raden om te dragen tijdens het werk, vooral wanneer je veel met klanten in direct contact staat.

  Written by

 • Rating

  Goed

  Dit labret is makkelijk om te gebruiken, discreet en makkelijk in de lengte te zetten. Precies wat ik wilde. Je hoeft er niet over na te denken dat je hem verliest tijdens het dragen.

  Written by

 • Rating

  Goede oplossing

  Dit is de beste oplossing die ik tot nu toe heb gevonden. Ik kan het helaas alleen maar vier sterren geven, aangezien beide retainers die ik heb besteld na korte tijd kapot gingen. De ene ging kapot toen ik er tegen aan stootte en bij de andere heb ik tijdens het eten het achterste plaatje afgebeten. Maar een goede oplossing als je tijdens het werk geen zichtbare piercings mag hebben.

  Written by

 • Rating

  Functioneert foutloos

  Deze functioneert hoe het zou moeten! <3

  Written by

 • Rating

  Super voor alledaags gebruik

  Ik kwam als parttime medewerker bij een bureau waar zichtbare piercings niet zijn toegestaan. Maar toen ik een retainer voor mijn Madonna piercing gebruikt had, waren de opmerkingen helemaal van de baan. Hij is zichtbaar wanneer je echt goed kijkt, maar iedereen vindt het eigenlijk sowieso beter dan een groot gat of een pleister. Daarnaast is het ook nog eens fantastisch dat het staafje te verkorten is, zodat het perfect in de piercing past en ook zo vast zit. Eerst had ik een andere, maar daarbij viel de gummiring al heel gauw af. Dus, 5 grote sterren!!!

  Written by