Push-in labret met markiesvormige stenen

6,90 €
Op voorraad

Dit juweeltje is een push-inlabret. Het verschil tussen dit labret en alle andere "gewone" labrets is dat het geen draad heeft. In plaats daarvan heeft het sieraad een kleine speld die op het voorste gedeelte zit en licht gebogen is zodat de speld stevig in het staafje zit. Trek gewoon het voorste gedeelte uit het staafje en duw het terug naar binnen als de piercing op de juiste plaats zit - het is gemakkelijk en ongecompliceerd. 

De sieraden zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en twee verschillende lengtes. Je hebt de keuze uit een lengte van 6mm of 8mm. Beide modellen hebben een staafdikte van 1,2 mm. De bovenkant van dit sieraad meet 6,5 mm van boven naar beneden. Je kunt kiezen tussen goud, rosé goud en felle kleuren. Het sieraad is gemaakt van een gecoate messing en de stang van chirurgisch staal. 

Aan de voorkant zie je drie prachtige stenen. Deze zijn gesneden in een vorm die een markies wordt genoemd. Dit is een ovale vorm die taps toeloopt naar een punt aan beide uiteinden. 

Details
SKU Labret-129
Staafdikte 1.2 mm.
Type sluiting Indrukken
Type Labret
Materiaal Chirurgisch staal
Type edelsteen Zirkonia
Type coating PVD coating
Aantal eenheden 1 stuk
Secundaire materiaal Messing
Is het sieraad gecoat? Ja, het balletje is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Push-in labret met markiesvormige stenen
Uw waardering
Push-in labret met markiesvormige stenen