Labret met steen

Op voorraad
€2,90

Heb je het net gezien? Prachtige stenen en vele kleuren, zoals te zien op de productfoto op deze pagina. Je bent geland op een labret die het vermogen heeft om op verschillende plaatsen op het lichaam te worden gebruikt, en het ziet er tergelijkertijd nog goed uit ook. Bovendien is het sieraad in vele maten, zowel qua lengte als draaddikte, te verkrijgen. Dit geeft je de mogelijkheid om het juweel helemaal aan jouw piercing aan te passen.

Het zijn echter niet alleen de afmetingen die je zelf kunt selecteren. Je kunt ook kiezen welke kleur de labret heeft - je kunt het bijvoorbeeld in een prachtige goudkleur of flitsend roze krijgen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de kleur van de steen die in het topballetje zit, alsook de grootte van het balletje te kiezen - je kan kiezen of je een klein balletje met een discrete steen wilt, of liever een grotere versie met een in het oog springende steen.

De keuze is aan jou, dus neem een kijkje in de vakken rechts van de afbeelding en stel een juweel samen dat perfect bij je past.

Details
SKU Labret-2
Type sluiting Externe schroefdraad
Type Labret
Materiaal Chirurgisch staal
Type edelsteen Zirkonia
Type coating Ionencoating
Aantal eenheden 1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Labret met steen
Uw waardering
Gerelateerde producten