BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Labret met ronde top en inwendig schroefdraad

SKU: Labret-96

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flat top

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit labret ziet er uit alsof het twee solide plaatjes op beide zijden heeft zitten - dat is echter niet het geval. Dit komt doordat het plaatje aan de bovenkant losgeschroefd kan worden zodat je het sieraad in je piercing kunt zetten. Dit plaatje schroef je dan ook simpelweg weer terug erin: het staafje heeft dus een inwendige schroefdraad. Dat dit sieraad een inwendig schroefdraad heeft, heeft als voordeel dat het geen kleine krasjes in je piercing zal maken wanneer je het in doet. Normale staafjes hebben namelijk een uitwendig schroefdraad, wat ertoe kan leiden dat het bij het in doen van je piercing beschadigingen kan veroorzaken.

Het labret is eigenlijk voor lippiercings ontworpen, maar kan natuurlijk ook voor oorpiercings gebruikt worden, omdat het zo'n mooi vlak plaatje aan de achterzijde heeft. Zo is het namelijk goed te dragen in bijvoorbeeld een tragus of een helix piercing, en hoef je je niet te bekommeren om die moeilijke sluitballetjes die er telkens weer af- en op geschroefd moeten worden. Voor een helix piercing kun je ook rustig een korte lengte pakken, zoals bijvoorbeeld die van 4 mm. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om dit labret in je oorlel te doen, zolang de lengte en de breedte van het sieraad maar volstaan voor je oorlel.

Je kunt zelf kiezen welke staaflengte je graag wilt, evenals de kleur van je sieraad en de doorsnede van het voorste plaatje.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!