• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Hoefijzers voor lippiercings

Bij BodyMod.nl hebben wij een grote hoeveelheid verschillende piercing sieraden voor lippiercings. Een van de meest geliefde soort is het hoefijzer.Het hoefijzer is een piercing sieraad dat sterk doet denken aan de hoefijzers voor paarden. Aan ieder uiteinde kunnen bijvoorbeeld twee kleine balletjes geplaatst worden. Je kunt ook bijvoorbeeld spikes aan de uiteinden plaatsen. Of je nu voor balletjes, spikes of iets anders gaat maakt niet uit - jij bepaalt hoe jij jouw piercing de finishing touch geeft.

In deze tekst kun je wat meer over het geliefde hoefijzer lezen. Je kunt bijvoorbeeld over ons grote aanbod lezen, maar je kunt hier ook een paar goede tips omtrent de hygiëne van lippiercings vinden.

Het grote aanbod aan hoefijzers bij BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl hebben wij werkelijk een grote veelvoud aan verschillende hoefijzers voor verschillende lippiercings. Je kunt hier veel verschillende designs en kleuren vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld hoefijzers in multikleur - een super tof hoefijzer. Daarnaast hebben wij ook hoefijzers met spikes aan de uiteinden. Dit soort hoefijzer is voor mensen die graag opvallen en een statement willen maken.
De kwaliteit van onze hoefijzers is natuurlijk ook heel hoog. Bij BodyMod.nl verkopen wij geen producten die wij niet 100% verantwoorden kunnen. Daarom kun je hier een groot aanbod aan hoefijzers van hoge kwaliteit verwachten. Maar omdat onze kwaliteit hoog is, betekent niet dat onze prijzen ook hoog moeten zijn. Nee hoor, bij BodyMod.nl kun je altijd op een breed assortiment van piercing sieraden voor een gunstige prijs rekenen. Ook al zijn onze prijzen nederig, de kwaliteit van het product staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten zijn onze hoogste prioriteit.

Een leuk geschenkidee

Als je opzoek bent naar een leuk geschenk voor een goede vriend of vriendin die erg van opvallende piercings houdt, kun je overwegen een hoefijzer cadeau te doen. Je vriend of vriendin zal zeker erg blij worden van deze piercing, omdat het weer eens wat anders is dat de ''saaie'' en ''gewone'' piercing ring. Koop het sieraad in een kleur waarvan je zeker weet dat jouw vriend of vriendin deze mooi vindt, en verras de gelukkige met een gaaf en origineel cadeau!

Hoefijzers en de juiste hygiëne

Zoals met alle andere piercings, moeten hoefijzers ook goed gereinigd worden. Als je nu niet zeker weet hoe je je piercing op de juiste manier verzorgt, kun je onze verzorgingsproducten even bekijken. Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende verzorgingsproducten die allen stuk voor stuk geschikt zijn voor de verzorging van je piercing en je hoefijzer. Een goede hygiëne is erg belangrijk wanneer je bacteriën en infecties in je piercing wilt vermijden. Een wond is ook echt geen fraai gezicht. Denk er daarom altijd aan om je hoefijzer regelmatig te reinigen - het is echt het beste voor je. Zorg er ook voor dat je de uiteinden er af schroeft en meeneemt in het reinigingsproces, aangezien vuil en bacteriën zich hier vaak ophopen.

Lees meer over piercings in onze blog

Als je nog niet genoeg informatie over piercings en hoefijzers hebt opgedaan hier voor je gevoel, dan kun je ook even kijken in onze informatieblog over piercings. Hier vind je veel spannende topics, zoals alles over sieraden, materialen etc.