Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Gips voor dermal anchor

SKU: Care-Bandaid

Type: Nazorg-product

Aantal eenheden: 10 stuks

Omschrijving

Als je de gelukkige bezitter van een dermal anchor bent, ken je gegarandeerd ook de ongelukkige situaties waarbij het sieraad vast hangt in je kleding. Dit kan makkelijk tijdens het sporten gebeuren. Misschien heb je net een dermal anchor laten zetten en heb je behoefte aan iets om je prille piercing mee te beschermen.

Deze pleisters laten niet los in het water en kunnen dus ook tijdens het zwemmen gewoon gedragen worden. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook steriel, flexibel bij het bewegen en zijn ze aangenaam om te dragen. Er zijn dus veel goede redenen om deze pleisters te gebruiken als je graag voorzichtig wilt zijn met je dermal piercing.

Het pleister is van een katoenen gaasje voorzien, zodat eventueel wondvocht geabsorbeerd kan worden. Dit gaasje is 11 mm in doorsnede, en daardoor dus perfect geschikt voor "One-Point-Piercings" zoals dermal anchors of skindivers. Omdat de pleister een totale doorsnede van 22 mm heeft kan het natuurlijk ook voor andere piercings gebruikt worden, mits ze helemaal afgedekt kunnen worden door deze pleister.

De pleisters moeten droog en koel bewaard worden.

Opmerking: de prijs geldt voor 10 pleisters

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!