Isotone zoutoplossing

Op voorraad

Een isotone zoutoplossing is voor iedereen die zijn piercings graag goed verzorgt. De zoutoplossing bevordert het helingsproces en is niet schadelijk voor het lichaam.

Blue Wave™ van Tattoo Goo komt in een sprayverpakking die navulbaar is. Met het nieuwe Blue Wave™ sproei je de isotone zoutoplossing direct op de huid rond de plek die je wil reinigen. Zo verspil je het verzorgingsproduct niet en blijft de vloeistof bovendien in de container hygiënisch schoon. Deze isotone zoutoplossing wordt steriel geleverd en heeft de perfecte mengverhouding. Zo hoef je dus niet langer zelf te experimenteren tijdens het samenstellen van de isotone oplossing.

Let er wel op dat het zoutwater niet in de ogen terecht komt.

Inhoud: 59 ml

Hoe moet je de zoutoplossing gebruiken?

Een isotone zoutoplossing wordt altijd samen met andere reinigingsmiddelen gebruikt.  Heb je net een nieuwe piercing laten steken, dan moet je die tweemaal per dag reinigen. Het beste is eenmaal 's ochtends en nogmaals 's avonds tijdens je dagelijkse lichaamshygiëne.

Je moet eenmaal per dag je piercing met een pH-neutrale zeep en een isotone zoutoplossing reinigen. De zeep zal de bacteriën doden zodat je lichaam zich kan focussen op het helingsproces. De isotone zoutoplossing wordt altijd na het reinigen gebruikt, omdat het de piercingwonden voedt en het genezingsproces versnelt. Het zoutwater laat het lichaam zich gemakkelijker herstellen, zodat je de helingsperiode sneller achter de rug zal hebben, daarnaast reduceert het het risico op lelijke littekens.

Het is belangrijk om het sieraad NIET uit te doen tijdens het reinigen. Het sieraad moet immers in het lichaam blijven zitten gedurende heel de helingsperiode.

Voor welke piercings wordt een isotone zoutoplossing gebruikt?

Je kan isotone zoutoplossingen gebruiken voor vrijwel alle piercings die in het menselijke lichaam gezet worden. De meest voorkomende piercings zijn:

  • Navelpiercings
  • Tepelpiercings
  • Oorpiercings
  • Dermal Anchors
  • Wenkbrauwpiercings
  • Neuspiercings
  • Intiempiercings
  • Lippiercings

Mocht je geen zin meer hebben om altijd maar zelf je zoutoplossing samen te stellen, bestel dan nu hier onze zoutoplossing in praktische Spray-Dispenser en we sturen je deze onmiddellijk op.

Details
SKU Care-Saline
Type Nazorg-product
Inhoud 59 ml.
Aantal eenheden 1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Isotone zoutoplossing
Uw waardering
Isotone zoutoplossing