Bodymod Care

Theeboomolie tegen onstoken piercings

Inhoud:

5 ml.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Imię: Theeboomolie tegen onstoken piercings

SKU: Care-Tea-Tree

Brand: Bodymod Care

Type: Nazorg-product

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Mocht je plots een negatieve reactie van je lichaam tegen je nieuwe- of bestaande piercing merken, zoals bijv. een buil of een onsteking, gebruik dan deze theeboomolie. De olie dehydrateert builen en bestrijdt ontstekingen van piercinggaatjes. De olie is ook heel geschikt om snel gestretchte gaatjes in de oren, die onstoken zijn of pijn doen, te behandelen.

Het flesje bevat 5 ml olie en gaat zeer lang mee, je hoeft maar een paar kleine druppels op de onstoken plek aan te brengen en voorzichtig in te masseren. De olie kan je met de vingers of een wattenstaafje aanbrengen. Theeboomolie heeft een intense geur en een nog intensere werking tegen ontstekingen.

Theeboomolie is bekend voor zijn desinfecterende werking en bevat vele etherische oliën die de organismen die ontstekingen veroorzaken effectief aanvallen en bestrijden. Een bijkomend voordeel van theeboomolie is dat het erg eenvoudig en aangenaam is om de olie te gebruiken.

Bovendien kan je theeboomolie gebruiken op preventieve basis en aanbrengen op een recent gestoken piercing. De olie werkt ook bij insectenbeten, want de olie heeft een licht verdovende werking op de geïrriteerde- of ontstoken plek.

Kleine opmerking: deze olie is 100% zuivere theeboomolie. De meeste andere oliën op de markt bevatten maar 10% theeboomolie. We raden altijd aan om de vloeistof eerst op een stukje gezonde huid uit te proberen, want gevoelige huid kan eventueel wat geïrriteerd raken. In dit geval moet je de theeboomolie 1:10 verdunnen met water voordat je de olie gebruikt.

Recensies

5.07 reviews

 • Rating

  Een geschenk uit de hemel

  Ik heb deze olie besteld om de ontsteking in mijn neuspiercing te behandelen. Ik heb het vanochtend ontvangen en na één keer gebruiken op de bult, is deze aanzienlijk kleiner geworden :) Het werkt echt verdomde goed en ik kan BodyMod niet genoeg bedanken voor deze tip. HEEL ERG BEDANKT!

  Written by

 • Rating

  Wondermiddel

  Ik heb lang met een ernstige ontsteking in mijn navelpiercing rondgelopen en ik was echt bijna op het punt dat ik niet meer kon geloven dat er een uitweg was. Daarom gaf ik deze olie maar een kans en het hielp echt. Mijn ontsteking verminderde heel snel ik ik kan het iedereen aanraden om het te kopen als je ontstekingen in een piercing hebt :)!

  Written by

 • Rating

  Het werkt!

  Ik heb een piercing in mijn oor en daar heb ik een ontsteking in opgelopen, een dikke bult, voor en achter. Na één keer gebruiken was die vooraan bijna weg. Nog een paar keer gebruiken en het is weer goed, en aan de andere kant is de bult ook bijna weg. Ik houd nu al van dit product!

  Written by

 • Rating

  Hans

  Al na twee keer gebruiken slonk de ontsteking. Maar de huid om de ontsteking kan wel een beetje uitdrogen

  Written by

 • Rating

  Kan het alleen maar aanbevelen

  Ik heb een tragus waarin een bult en een ontsteking is ontstaan. Al na twee dagen was de ontsteking weg. Ik ben onder de indruk en ik heb de olie nu altijd bij de hand op mijn wastafeltje

  Written by

 • Rating

  Werkt bij puistjes

  Ik val een beetje buiten de doelgroep hier, maar ik wilde gewoon ook even bemerken dat je dit product ook voor andere problemen kunt gebruiken, namelijk als je puistjes hebt. Ik was bij een dermatoloog vanwege de vele puistjes in mijn gezicht. En in plaats van dure crèmes te kopen, had de arts mij aangeraden om theeboom olie te kopen, zo zuiver als mogelijk, aangezien dat het meest effectieve is. Zo heb ik dus deze 100% zuivere olie gevonden, uitgeprobeerd en in geen enkel geval betreurd. Het is niet zo dat ik minder puistjes heb gekregen, maar ze zijn in ieder geval minder zichtbaar. Nu moet ik alleen nog even kijken of ik misschien ook gepiercet wil worden :P.

  Written by