CYBER MONDAY

30% KORTING OP ONZE 300 BESTSELLERS

3h 58m 49s

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Fake tepelpiercing met een tribal-zon

SKU: Fake-77

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake tepelpiercing

Plaatsing: Tepel

Diameter van de ring: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tribal

Omschrijving

Hier heb je de mogelijkheid om een super mooi tepelschild met een tribal zon in een spiraalachtig ontwerp te kopen. Het tepelschild bestaat uit de mooie tribal zon met ''vlammen'' die allemaal in dezelfde richting wijzen, om zo de indruk te wekken dat het een spiraal is dat draait. In de zon zit een klein ringetje dat je om je tepel zet en vervolgens om je tepel vast klemt zodat het sieraad vast blijft zitten om je tepel.

De binnenste diameter van deze kleine ring is 8 mm, maar je kunt het natuurlijk aanpassen door het samen te klemmen om je tepel.

De tribal zon buigt een beetje naar binnen, zodat het zich onwijs mooi om je tepel legt als een echt schild. Het is een groot en extravagant sieraad dat ontworpen is om op te vallen.

Als je dus overweegt om een mooie tepelpiercing te nemen, dan heb je hier de mogelijkheid om het te proberen met dit mooie fake tepelschild.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Topissime !

    Ce faux piercing au téton et absolument génial ! Au début j’étais déçue de constater qu’il était trop petit pour l’adapter à mon téton, sentiment que je n’aurais pas ressenti si j’avais lu les conseils avisés du site, mais en l’observant, j’ai remarqué que le petit anneau intérieur est mobile pour s’adapter à tous les tétons...il suffit de l’écarter un peu avant de le placer puis de le resserrer une fois posé...effet bœuf et réel garanti ! J’en ai acheté qu’un pour tester mais je vais en acheter un deuxième pour faire la blague à mon copain qui a une sainte horreur des piercings...hi hi hi...merci à toute l’équipe de BodyMod !

    Written by