KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Fake tepelpiercing met slangen

SKU: Fake-76

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake tepelpiercing

Plaatsing: Tepel

Diameter van de ring: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Snake

Omschrijving

Niets zal je tepel beter bewaken dan deze twee slangen die zich rondom je borst krullen. De slangen zijn onwijs natuurgetrouw in het ontwerp met de mooi uitgevormde hoofden en het ''slangenmotief'' op het lichaam. De twee slangen buigen zich symmetrisch aan iedere zijde van het sieraad, zodat ze elkaars spiegelbeeld lijken. De hoofden ontmoeten elkaar onderaan, waar de punten van de hoofden elkaar raken alsof ze kussen.

Het mooiste aan deze tepelpiercing met slangen is dat je het kunt gebruiken zonder enige vorm van piercings te hebben. Het slangensieraad is namelijk een fake sieraad en daarvoor heb je geen piercings nodig. Deze tepelpiercing gebruik je door de kleine ring tussen de twee slangen vast te klemmen om de tepel, waar de ring een opening heeft.

De ring heeft een diameter van 8 mm, gemeten vanaf de binnenkant. Deze maat is flexibel en je kunt het verstellen door de ring aan te passen. Als het sieraad op zijn plek zit, dan is de binnenste ring heel dicht om de tepel geklemd en zo leggen de slangen zich dicht om de tepel in het centrum.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!