100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Dermal anchor met verschillende steen typen

SKU: Dermal-45

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Op de afbeelding hierboven zie je een dermal anchor top, gemaakt van chirurgisch staal. Het materiaal is zo gevormd dat het een schroefdraad heeft aan de achterzijde en een voorzijde met vier vangarmen. Het sieraad is vlak achterop, wat betekent dat het dus ook heel dicht op de huid komt te zitten wanneer je het in je dermal anchor base schroeft.

De vangarmen van het sieraad houden een ronde steen vast - en het beste is: je kunt zelf het steentje kiezen! Je hebt keuze tussen verschillende spannende steen typen, zoals bijvoorbeeld opaal of amethist - ieder steen type geeft het sieraad weer een geheel nieuwe look en uitstraling. Het steentje in het sieraad meet 5 mm, wat er voor zorgt dat het prachtig straalt wanneer het uiteindelijk juist geplaatst is op de base. Het steentje heeft een grootte die zeker wel discreet te noemen is, wat ideaal is als je toch graag voor een wat meer bescheiden sieraad wilt kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!