Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Taper uit chirurgisch staal

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

1.6 mm.2 mm.2.5 mm.3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Taper uit chirurgisch staal

SKU: Taper-5

Type sluiting: O-ring

Type: Taper

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Zoek je nog een taper met een glanzend design? Dan hebben we hier een taper uit blank chirurgisch staal met twee O-ringen voor je.

Chirurgisch staal heeft de positieve eigenschap dat het geen nikkel vrijgeeft en ook zijn kleur niet verlies of roest. Het is bovendien heel gemakkelijk proper te houden vanwege van de rechte vorm van de taper.

We hebben verschillende afmetingen op voorraad, zodat je een model kan kiezen van 1,6 mm tot 12 mm groot. Zoek je dus een kwaliteitswerktuig voor stretching, bestel dan hier onze taper zodat je snel aan de slag kan.

Wil je geld sparen, dan kan je deze tapers ook als set bestellen en, als alternatief voor chirurgisch staal, bieden we je natuurlijk ook titaniumgecoate tapers aan.

Recensies

0

4.504 reviews

 • Rating

  0

  Totaal super!

  Ik gebruik liever spiralen dan tapers, aangezien deze niet zo aangenaam zijn. Maar het probleem met spiralen is dat ze in het haar gaan vast hangen. Het enige jammere hier is dat de kleur heel saai is, maar je kunt hier onwijs veel gekleurde dingen op de site vinden. :) Ik kan deze taper alleen maar verder aanraden.

  Written by

 • Rating

  0

  Super!

  Ik vind het heel fijn om deze taper te gebruiken wanneer ik stretch. Deze is het eenvoudigst en meest aangenaam voor mij. De taper is super! Vooral ook omdat ik alleen chirurgisch staal kan verdragen.

  Written by

 • Rating

  0

  Aangenaam gevoel!

  Het geeft gewoon een heel bijzonder gevoel wanneer je roestvrij staal in plaats van acryl voor je stretch gebruikt. Ik zal in ieder geval voor staal kiezen in de toekomst.

  Written by

 • Rating

  0

  Deze is klasse!

  Deze is klasse! ik ben net begonnen met het stretchen en hij glijdt zo makkelijk door het oor. Hij is super als je met stretchen wilt starten.

  Written by