-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tunnel uit chirurgisch staal met een mandalamotief

SKU: Tunnel-139

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 11 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Mandala

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hij is zwart, hij is mooi en hij is fantastisch - deze super coole tunnel met een zwart mandala motief op de voorkant. Het mandala motief heeft een sterke symboliek, aangezien een mandala een levenscirkel representeert, die dan ook vrienden, familie en iedereen waarmee een verbinding bestaat. Een mandala heeft een sterke spirituele betekenis en kwam voor het eerst in het hindoeïsme voor.

Hier ontvang je de mooie en bijzonder gedetailleerde mandala in een zwarte kleur, die het sieraad werkelijk een scherp randje verleent en het mooie design nog mooier naar voren brengt. Als het sieraad in het oor zit, dan is de zwarte mandala het enige wat zichtbaar is van voren. De eigenlijke tunnel is namelijk gemaakt van glanzend chirurgisch staal en heeft een praktisch schroefdraad.

Deze gave tunnel is in verschillende groottes verkrijgbaar bij ons. Je hoeft alleen zelf nog de passende grootte voor jouw stretch te kiezen en wij sturen jou de tunnel toe. Het motief is groter dan de eigenlijke tunnel, zodat je stretch er wat groter uit zal zien.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!