-60%

Tunnel met vlekken en schroefdraad

KOOP 3, BETAAL VOOR 1

2d 18h 18m 19s

Kleur:

Blauw

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel met vlekken en schroefdraad

SKU: Tunnel-109

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 10.5 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Splash

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier hebben wij een super gave tunnel voor jou als je echt van houdt om kleuren en spikkels op je stretch sieraden te hebben. Deze vette tunnel is gemaakt van chirurgisch staal en is verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren, beginnend vanaf 3 mm in diameter tot en met 16 mm. Deze mooie tunnel is zo ontworpen dat hij er uit ziet alsof er met een penseel alle kleuren van een palet in 1 keer over het hele sieraad zijn gespetterd. De mooie vlekken zijn in kleuren die elkaar prachtig aanvullen en versterken.

Deze tunnel is gemaakt met hoge kanten aan beide einden, zodat je er zeker van kunt zijn dat het sieraad goed vast zit in je oor. De inwendige diepte van rand tot rand is 6 mm, maar de volledige diepte van het sieraad is 10,5 mm. De mooie tunnel is natuurlijk uitgerust met een schroefdraad in het ene uiteinde, zodat het heel makkelijk en praktisch is om het sieraad in en uit te doen. Je schroeft het sieraad uit elkaar en je zelf de tunnel in je oor, waarna je hem weer dicht schroef. Makkelijker kan bijna niet. Haast je dus niet om nu deze mooie en kleurige tunnels vandaag nog te bestellen. Je zult gegarandeer heel veel complimenten krijgen voor je nieuwe juweeltjes.

Het sieraad kan het beste uit gedaan worden voordat je onder de douche stapt, in bad gaat of bijvoorbeeld gaat zwemmen, om zo zeker te zijn dat het sieraad niet eventueel kan verkleuren doordat het in contact komt met vloeistoffen en eventuele andere toevoegingen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!