Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Jojoba olie

€11.90
0
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Jojoba olie

SKU: Care-Jojoba

Type: Nazorg-product

Inhoud: 5 ml.

Kleur: Oranje

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Jojoba olie staat ook wel bekend als ''het vloeibare goud'', vanwege de lichte kleur en de geweldige eigenschappen. Jojoba olie wordt gemaakt van jojoba noten, die oorspronkelijk uit Amerika komen. De jojoba plant kan in de meest extreme omstandigheden groeien en hebben dus ook geen problemen met woestijnen waarin temperaturen oplopen tot 40° Celsius.

Jojoba olie wordt vaak verwerkt in haarproducten, maar de olie staat ook bekend om de verzachtende effecten op de huid en het herstellen van de vochtbalans van de huid. Het is ideaal om droge plekken op de huid te behandelen. De chemische samenstelling van jojoba olie ligt heel dicht bij die van de normale opbouw van de menselijke huid - de olie is rijk aan Vitamine E, wat helpt bij de regeneratie van beschadigde huidcellen en versoepelt het herstel van huidweefsel. Daarom is jojoba olie eigenlijk ook een product dat je altijd in je badkamerkastje zou moeten hebben staan, al helemaal wanneer je bezig bent met stretchen en graag een gezonde en elastische huid wilt behouden.

Deze 100% zuivere jojoba olie komt in een klein 5 ml. flesje met een doseringsmaatje, waarmee je heel eenvoudig een druppeltje op je vinger legt en dit masseert op de plek die behandeld moet worden. De huid neemt de olie gemakkelijk op, aangezien het, zoals hierboven beschreven, elementen bevat die de huid zelf nodig heeft.

Gebruik de olie gedurende een periode van 14 dagen ongeveer een paar keer per dag om zo de huid gezond te houden. Gebruik je organische sieraden, zoals bijvoorbeeld hout, hoorn of been, dan kun je ook een beetje jojoba olie op deze sieraden smeren om ze zo een langere levensduur te geven. Poets het regelmatig met een druppeltje jojoba olie en het is weer zo goed als nieuw. 

Als je veganist bent, dan kun je deze olie ook gebruiken, aangezien het uitsluitend afkomstig is van jojoba planten. Deze olie is ook heel effectief in combinatie met onze Holey Butt'r, wat ook jojoba olie bevat.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!