Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tepelpiercing met hartjesvorm en steentjes

SKU: Nipple-85

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 14 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze tepelpiercing heeft een staaf van 16 mm, maar door het hartjespatroontje gaat er iets van het staafje af, aangezien het staafje door twee ringetjes gaat, die beide ca 1 mm dik zijn. Daardoor is het sieraad in het vrije gedeelte dus slechts 14 mm. Over het algemeen is dit sieraad dan ook meer gemaakt voor vrouwen met kleine tepels, aangezien er vanaf de staaf tot het onderste stuk in het hartje ongeveer 4 mm ruimte zit.

Als het sieraad eenmaal de juiste draagster gevonden heeft en het op de juiste plek zit, kan het bijna niet mooier met de mooie krullen en het hartjesachtigemotief dat de tepel omlijst. Het hartje is doorbroken aan de bovenkant, waar de uiteinden elkaar zouden moeten ontmoeten. Als je naar beneden gaat bij het hartje, stuit je op de twee kleine, transparante steentjes die aan iedere zijde zitten. Aan de onderkant van het grote hartje is ook een steen geplaatst, waaraan er dan nog een hangertje met een druppelvormige steen hangt. Zo lijkt het net alsof er een druppeltje van het hartje druipt.

De staaf is gemaakt van chirurgisch staal en het hartje zelf is gemaakt van messing. Je kiest zelf welke kleur je wilt hebben. De meest normale is de blank glanzende uitgave, maar als je wat meer kleur wilt hebben voor je tepelpiercing, dan kun je ook de goudkleurige piercing of ze roodgouden piercing kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!