100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tepelschild met takken en bogen

SKU: Nipple-83

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 19 mm.

Diameter van de ring: 11 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Heb jij kleine en fijne tepels van jezelf? Dan hebben wij hier het perfecte tepelschild voor jou. Vrouwen met kleine tepels kunnen vaak geen tepelschild dragen, aangezien de sieraden vaak te groot zijn voor de piercing. Maar hier hebben wij een geweldige oplossing, met deze fijne en vrouwelijke kleine tepelschild, welke een opening voor de tepel heeft van slechts 11 mm!

Tegelijkertijd is het mooie sieraad versierd met zachte lijnen en onwijs veel lucht in het imponerende patroon van takken en bogen, zodat het makkelijk en luchtig is om te dragen. Het ziet er slim en modern uit, terwijl de functionaliteit tegelijkertijd ook helemaal top is.

Je kiest zelf of je graag de blank glanzende, de goudkleurige of de roodgoudkleurige variant wilt hebben. Alle modellen zijn even mooi, maar natuurlijk wel op hun eigen manier. Het sieraad wordt op zijn plek gehouden door een traditioneel sluitballetje aan ieder uiteinde van de 19 mm lange staaf, die discreet gepositioneerd is aan de binnenkant van dit mooie tepelschild.

Je tepel zal stralen als een mooie kleine zon met dit prachtige tepelschild. Dus, wees er snel bij en bestel vandaag nog jouw favoriet!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!