100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tepelpiercing met steentjes

SKU: Nipple-52

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelstaaf

Plaatsing: Tepel

Lengte: 14 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 6 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 26 mm.

Omschrijving

Groen, lila, zwart, goud of een sprankelende multikleur zijn een aantal van de vele mooie kleuren waarin je deze leuke tepelpiercing kunt krijgen. Je ontvangt hier een hele simpele rechte staaf voor je tepelpiercing, die verkrijgbaar is in een oase aan mooie kleuren die je tepelpiercing mooi kan opleuken met een nieuwe look.

Misschien ben je in een voornaam humeur en wil je graag een sieraad hebben in een exclusieve goudlook, of misschien wil je graag de wat ruigere zwarte kleur in je tepelpiercing. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je er van houdt om met kleur te spelen, en dan liever voor een leuke kleur kiest. Als het nou echt onmogelijk is voor je om te kiezen, dan kun je ook voor de multikleur variant kiezen, zodat je alle kleuren op één sieraad hebt!

Het sieraad is uitgerust met een groot sluitballetje van 6 mm aan elk uiteinde. Deze balletjes zijn niet bepaald bedoeld om discreet te werken, nee, deze mooie ballejtes zijn gemaakt om de aandacht te trekken. De balletjes hebben dezelfde kleur als het staafje, en de balletjes zijn tevens ook versierd met een mooie transparante steen. De steentjes zijn rond als een cirkel en hebben de vorm van een diamant, dus ze glitteren prachtig wanneer het licht er op valt.

Recensies

5.01 reviews

  • Rating

    Super gevoel als je het draagt

    De tepelpiercing is super om te dragen. Ik heb hem in zwart en de steen rechts en links in de sluitbal komen heel mooi tot recht. Mijn vriend vindt hem super mooi.

    Written by