Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tepelpiercing met filigraanpatroon en opaalsteen

SKU: Nipple-74

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 14 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Synthetische opaal

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 16 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Filigree

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Hier heb je nu de mogelijkheid om je tepelpiercing te verwennen met dit super mooie tepelsieraad, zonder dat je daarvoor meteen je hele bankrekening hoeft te legen. Dit sieraad hier is namelijk versierd met een super mooi en elegant filigraanpatroon, in de vorm van kettingen die elkaar overlappen op een prachtige symmetrische manier, samen met een mooie lichte opaalsteen. Het filigraanpatroon stelt twee gedraaide kettingen voor, en deze kettingen komen precies onder de mooie opaalsteen weer bij elkaar.

De steen is rond als een parel en loopt uiteen in verschillende lichte nuancen als je er eens een beter kijkje naar neemt. Het wordt goed en veilig op de plaats gehouden met behulp van vier kleine steunpunten die er voor zorgen dat het zal blijven zitten waar het hoort. Onder de opaalsteen is een mooi en vonkelend sieraadsteentje te zien, en deze springt meteen in het oog als je naar het imponerende centrum van het sieraad kijkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, namelijk blank glanzend, goudkleurig en roodgoudkleurig. Het geldt voor alle drie de modellen dat de staaf 16 mm lang is en gemaakt is van zuiver chirurgisch staal. De inwendige lengte is slechts 14 mm, aangezien er aan beide zijden een millimeter af gaat vanwege de balletjes.

Het kan moeilijk zijn om een variant te kiezen als alle drie de modellen even mooi zijn. Het is toch meestal je eerste indruk die klopt als je op zoek gaat naar een bepaald model om te kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!