Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tongpiercing met zachte ticker

SKU: Tongue-25

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tongstaaf

Plaatsing: Tong

Lengte: 16 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Onderste balletje: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Acryl

Omschrijving

Ontbreekt het je nog aan een tongpiercing die bijzonder mooi is en zelfs voor wat extra spanning in de slaapkamer kan zorgen? Probeer deze tongpiercing met zachte "ticker" eens uit. De kleine en extra zachte "draden" kunnen een heel speciaal gevoel van opwinding veroorzaken wanneer ze met intieme plekken in contact gebracht worden. Niet alleen de draden maar ook het topballetje zelf is lekker zacht en soepel.

Je kan deze tongpiercing natuurlijk ook tijdens het dagelijkse leven dragen, want de balletjes zijn gemaakt van het veilige materiaal acryl, dat de tanden en het tandvlees niet beschadigt. De staaf zelf is gemaakt van echt chirurgisch staal en je kan er zeker van zijn dat dat geen nikkel of andere schadelijke stoffen afgeeft.

Bestel dus deze tongpiercing in je lievelingskleur en test de extra sensaties die je daarmee kan teweeg brengen.

Recensies

0

4.653 reviews

 • Rating

  0

  Geinig

  Super geinige piercing. Je moet er een beetje aanwennen om het in de mond te hebben. Maar ik geloof, dat mijn vriend er zeker enthousiast van zal worden :P

  Written by

 • Rating

  0

  ****

  Echt een cool sieraad :) Toch moet je wel voorzichtig zijn met deze, aangezien het relatief snel kapot gaat. Maar je krijgt ook nog eens een gelukkige vriend ;)

  Written by

 • Rating

  0

  Het perfecte sieraad

  Ik heb dit sieraad nog niet zo heel lang geleden gekocht en ik moet zeggen, dat ik meer dan tevreden ben hiermee! De reden daarvoor is dat het plastic sieraad mijn tanden niet beschadigt, wat mijn tandarts ook weer gelukkig maakte toen ik zei dat ik een tongpiercing had laten zetten :D + dat mijn vriend ook heel blij is met dit sieraad :D ;) !!

  Written by